For english version - click here

Handelsbetingelser – Harmoniq Audio IVS


1. Genrelle oplysninger:
Følgende salgs-, handels- og leveringsbetingelser er gældende for køb af varer på www.harmoniqaudio.dk, som ejes af:

Harmoniq Audio IVS
Karen Blixens Boulevard 21
8220  Aarhus V
CVR nr.: 40089764
Telefon: +45 28192386
Email: info@aarhussoundsystem.dk

Alle aftaler indgås som udgangspunkt på dansk.

2. Betaling:
Betaling for bestilte varer på www.harmoniqaudio.dk kan ske online ved brug af følgende betalingsmetoder:

 • Visa/dankort
 • Visa
 • Visa Electron
 • Mastercard
 • Mastercard Debit

Betalingen vil først blive trukket på din konto, når varen afsendes.


3. Priser:
Alle beløb er i DKK. Danske kroner og incl. moms. Der tages forbehold for prisfejl og udsolgte/udgåede varer. Vi forbeholder os retten til at ændre priser uden forudgående samtykke.

4. Når du bestiller:
Når du har bestilt på www.harmoniqaudio.dk, så vil du automatisk modtage en ordrebekræftelse og en oversigt over din bestilling over mail. Herefter vil bestillingen blive ekspederet. Er bestillingen afsendt, vil det ikke længere være muligt at lave ændringer i bestillingen.

5. Annullering af ordre:
Bestillinger der endnu ikke er afsendt, kan annulleres ved at tage kontakt via info@aarhussoundsystem.dk eller +45 28 19 23 86.


6. Levering:
Harmoniq Audio IVS tilstræber at afsende ordre indgået inden kl. 12.00 samme dag, ordrer herefter sendes næstfølgende hverdag. Varer vil blive leveret på leveringsadressen, der angives ved bestillingen.

Dine varer sendes som udgangspunkt med GLS, alternativt med fragtmand.
OBS: Hvis der ikke er plads på udleveringsstedet (fx PakkeShop) bliver pakken flyttet til nærmeste udleveringssted, hvilket du får besked om. Opstår der problemer, kontakt da Harmoniq Audio IVS.

Vi sender bestillinger i indkommende rækkefølge. Ved udsalg kan der derfor forekomme længere leveringstid. Dette vil blive oplyst i et sådan tilfælde.

Vi leverer hovedsageligt til Danmark, men kan også levere til resten af EU samt Norge.

Der leveres varer alle ugens hverdage. Harmoniq Audio IVS tilstræber, men garanterer ikke, at dine varer vil blive leveret 1-3 hverdage efter bestillingen.
For visse varer gælder særlige leveringsvilkår. Betingelserne vil fremgå specifikt forud for køb af disse varer.


7. Fragtpris:
Vi benytter GLS som fragtselskab.

Fragtprisen er 250 kr. ved levering til GLS Pakkeshop og 250 kr. ved GLS hjemmelevering.

Der vil blive fremsendt Track-and-Trace-nummer, så det er muligt at følge bestillingen fra vores lager til det aftalte leveringssted.

8. Fortrydelsesret:
Der gives 14 dages fuld returret på varer købt i vores webshop.
Perioden regnes fra den dag, hvor du modtager ordren, eller:

 • Får den sidste vare i fysisk besiddelse, når det drejer sig om en aftale om flere forskellige varer, bestilt i én ordre, men leveres enkeltvis eller af flere omgange.
 • Får det sidste parti, eller sidste del i fysisk besiddelse, når det drejer sig om aftale af levering af varer der består af flere partier/dele.
 • Den første vare i fysisk besiddelse, når det drejer sig om regelmæssig levering af varer over en bestemt periode.

Fortrydelsesretten gælder forbrugere, der handler via www.harmoniqaudio.dk. Fortrydelsesretten er ikke gældende for erhvervsdrivende, offentlige virksomheder, institutioner, mv.


9. Varens stand ved returnering:
Hvis varen har mistet værdi, og det skyldes, at du har brugt den på en anden måde, end hvad der var nødvendigt for at fastslå varens art, egenskaber og den måde, den fungerer, kan du kun få en del af købsbeløbet tilbage.

Du hæfter kun for eventuel forringelse af varens værdi, som skyldes anden håndtering, end hvad der er nødvendigt for at afprøve varen. Eksempelvis i form af, men ikke begrænset til: Brug i uoverensstemmelse med brugsvejledning, brug i fugtige omgivelser, overbelastning, forkert tilslutning, mv.

For at modtage hele købsbeløbet retur, må du altså afprøve varen uden at konstruktivt, visuelt eller på anden måde modificere varen. Endvidere vil eventuelle skader, ridser, mærker, stød, misbrug eller tilsvarende betyde, at du ikke får den fulde købesum retur. Beløbet, du kan få tilbage, afhænger af varens handelsmæssige værdi for os, og i visse tilfælde kan det betyde, at du kun kan få fragtomkostningerne tilbage.

Hvis varen er prøvet udover, det ovenfor beskrevne, betragtes den som brugt. Hvilket betyder, at du ved fortrydelse af købet kun får en del eller intet af købsbeløbet retur, afhængig af varens handelsmæssige værdi på tidspunktet, hvor varen er returneret til Harmoniq Audio IVS.

Vi anbefaler derfor, at du sender varen i dens originale emballage. Mangler originalemballagen, kan det medføre en værdiforringelse af varen.

Harmoniq Audio vil fejlfinde og besigtige returnerede varer og vurdere skadernes omfang og varens eventuelle værdiforringelse.

10. Tilbagebetaling af købsbeløbet:
Hvis du fortryder dit køb, får du dine penge tilbage. Hvis varen er værdiforringet, fratrækker vi det beløb, du hæfter for.

Vi refunderer alle betalinger modtaget fra dig, herunder leveringsomkostninger, senest 14 dage fra den dag, vi har modtaget din returnering her på kontoret.

Vi tilbagefører pengene med samme betalingsmiddel, som du benyttede ved købet. Er dette ikke muligt kan et tilgodebevis udstedes. Der tilbageføres ikke til andre kort.

Vi kan tilbageholde betalingen indtil vi har modtaget varen, medmindre du sender os dokumentation for at have returneret varen.

Returneringsomkostninger skal du selv afholde. Fortrydelse skal anmeldes til os senest 14 dage efter købet og fra fortrydelsen skal I senest 14 dage efter returnere forsendelsen. Meddelelsen skal gives pr. mail på info@aarhussoundsystem.dk
I meddelelsen skal du gøre tydeligt opmærksom på, at du ønsker at benytte din fortrydelsesret. Ønsker du at sende varen retur til os, skal du udfylde den vedlagte Returseddel.

11. Returnering:
Du skal sende din ordre retur uden unødig forsinkelse og senest 14 dage efter, at du har gjort brug af din fortrydelsesret. Du skal afholde de direkte udgifter i forbindelse med returnering. Ved returnering er du ansvarlig for, at varen er pakket ordentligt ind. Du skal vedlægge en kopi af ordrebekræftelsen.

Ekspeditionen går hurtigere, hvis du ligeledes udfylder og vedlægger vores Fortrydelsesformular. Du bærer risikoen for varen fra tidspunktet for varens levering og indtil, vi har modtaget den retur. Vi modtager ikke pakker sendt pr. Efterkrav.

Link: Fortrydelsesformular

Du kan ikke fortryde ved blot at nægte modtagelse af varen, uden samtidig at give tydelig meddelelse herom. Du kan blive opkrævet et gebyr i tilfælde, hvor du ikke har givet tydeligt meddelelse om at gøre brug af fortrydelsesretten.

Ved returnering, reklamationer og benyttelse af fortrydelsesretten sendes varen til:

Harmoniq Audio IVS
Att: Retur/reklamation/fortrydelse + ordrenummer
Karen Blixens Boulevard 21
8220 Aarhus
Denmark

Vi modtager kun retur-pakker til denne adresse. Pakker, der sendes til PakkeShop afhentes ikke. Der modtages ikke forsendelser pr. Efterkrav

12. Varer undtaget fortrydelsesretten:
Følgende varetyper indgår ikke i fortrydelsesretten:

 • Varer, som er fremstillet efter forbrugerens specifikationer eller har fået et tydeligt personligt præg.
 • Forseglede varer, som af sundhedsbeskyttelses- eller hygiejnemæssige årsager ikke er egnet til at blive returneret, og hvor forseglingen er brudt efter leveringen.
 • Varer, der grundet sin art bliver uløseligt blandet sammen med andre ved levering.
 • Varer, hvor plomberingen er brudt.
 • Udførte ikke-finansielle tjenesteydelser, hvis levering af tjenesteydelsen er påbegyndt med forbrugerens forudgående udtrykkelige samtykke og anerkendelse af, at fortrydelsesretten ophører, når tjenesteydelsen er fuldt udført.
 • Levering af digitalt indhold, som ikke leveres på et fysisk medium, hvis udførelsen er påbegyndt med forbrugerens forudgående udtrykkelige samtykke og anerkendelse heraf, at vedkommende dermed mister sin fortrydelsesret.
 • Aviser, tidskrifter eller magasiner dog undtaget abonnementsaftaler for sådanne publikationer.
 • Aftaler indgået på offentlig auktion
 • Varer, der forringes eller forældes hurtigt.

13. Reklamationsret:
Der gives 2 års reklamationsret i henhold til købeloven. Vores reklamationsret gælder for fejl i materiale og/eller fabrikation. Du kan få varen repareret, ombyttet, pengene retur eller afslag i prisen, afhængig af den konkrete situation.

Reklamationen gælder ikke fejl eller skader begået ved forkert håndtering af produktet/ydelsen. Du skal reklamere i “rimelig tid” efter du har opdaget manglen/fejlen. Reklamation indenfor 2 måneder vil altid være indenfor rimelig tid.

Harmoniq Audio IVS vil dække returneringsomkostninger i et rimeligt omfang. Ønsker du at gøre brug af reklamationsretten, bedes du kontakte Harmoniq Audio IVS forudgående – Der tages ikke imod varer uden forudgående aftale herom.

14. Tilbagesendte varer, som ikke indeholder fejl:

Ved returnering af defekte eller forkerte varer til Harmoniq Audio IVS, hvor fejl eller defekt, defineret og angivet af kunden, ikke konstateres, vil varen blive tilbagesendt til kunden inklusiv et testgebyr.

Test-gebyret er 200 pr. halve time inkl. moms. Test-gebyret beregnes på baggrund af tid forbrugt i forbindelse med test og fejlsøgning.

Medsendes der tilbehør, skal antal og produktbeskrivelse medfølge. Medfølger der tilbehør, som ikke umiddelbart fremgår på det medsendte RMA skema (reklamationsskema), kan Harmoniq Audio IVS ikke gøres ansvarlig for eventuel bortkomst af disse effekter.

Varer bør returneres med en fakturakopi, hvor købstidspunktet for det reklamerede produkt fremgår, da varen ellers vil blive henlagt, indtil der foreligger fakturakopi og evt. fejlmeddelelse på produktet.

15. Tilfredshedsgaranti:
Harmoniq Audio IVS garanterer din tilfredshed med varerne. Du har 30 dage efter varens modtagelse til at blive bekendt med produktet og tage det i brug i overensstemmelse med brugsvejledningen.

Ønsker du at returnere produktet, bedes du sende en mail til info@aarhussoundsystem.dk, hvor du oplyser ordrenummer og giver tydeligt meddelelse om at udnytte tilfredshedsgarantien. Vi håber, du vil beskrive årsagen til, at du ikke er tilfreds med produktet eller ydelsen.

Vi gør opmærksom på, at ved udnyttelse af tilfredshedsgarantien, kan du risikere at hæfte for eventuel værdiforringelse i forbindelse med dit kortvarige brug af varen. Der henvises afsnittet ”Varens stand ved returnering”.

16. Garanti:

I Harmoniq Audio IVS yder vi en ekstraordinær 10 års garanti på vores højtalere. Garantien dækker alle fejl, som kunden påviser inden for garantiperioden. Garantien dækker dog ikke fejl, som skyldes uhensigtsmæssig brug eller udefra kommende påvirkninger; eksempelvis fugt, væskeskader, afblegning som følge af sollys eller tilsvarende. Ligeledes dækker garantien ikke almindelig forventelig slitage.

17. Klagemuligheder – oversigt og links:
Vi opfordrer til, at du indledningsvist tager kontakt til Harmoniq Audio IVS, så vi sammen kan finde en passende løsning, hvis der skulle opstå problemer. Derudover henviser vi til:

Har du en klage over et produkt, købt i vores Webshop, kan der sendes en klage til:
Konkurrence- og Forbrugerstyrelsens Center for Klageløsning
Carl Jacobsens Vej 35
2500 Valby
Link: www.forbrug.dk

Hvis du er forbruger med bopæl i et andet EU-land, kan du angive din klage i EU Kommissionens online klageplatform.
Platformen findes her: http://ec.europa.eu/consumers/odr/
Angiver du en klage her, skal du oplyse vores E-mail adresse: info@aarhussoundsystem.dk